Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ وزیر آموزش و پرورش در سفر به استان گیلان با دانش آموز آستارایی و خانواده این دانش آموز دیدار و از آنان دلجویی کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آستارا به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان، یوسف نوری بعد ظهر امروز  طی سفری سرزده، با دانش آموز آستارایی دیدار و از او دلجویی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با حضور در مدرسه این دانش آموز و دیدار با خانواده او، از دانش‌آموزی که از سوی معلم، تنبیه بدنی شده بود، دلجویی و معلمان، دانش‌آموزان و اولیا را به استفاده از مناسب‌ترین شیوه های تعلیم و تربیت در دوره پسا کرونا توصیه کرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین از معلمان خواست تا با سعه صدر بیشتر با دانش آموزان مدارا کنند و خاطر نشان کرد: بیش از 2 سال حضور در محیط قرنطینه ای و به دور از مدرسه، اکنون که دانش آموز به مدرسه وارد می شود، تمایلات رفتاری سرکوب شده او در اینجا به صورت شدید بروز پیدا می کند و این امری طبیعی است.

نوری در ادامه گفت: باید ما و عوامل مدارس، این ملاحظات و موارد را درک کنیم و هم خانواده ها و اولیا با فرزندان خود بیشتر مدارا کنند تا این آهنگ زیستی در زیست بوم جدید به حالت اول خود بازگردد.

وزیر آموزش و پرورش در حضور مسئولان،  مدیران و در جمع دانش آموزان مدرسه سنایی روستای سیبلی آستارا حضور یافت و با اهدای یک کیف به دانش آموز تنبیه بدنی شده، از او دلجویی کرد.

دانش‌آموزان سرمایه‌های کشورند که برای حفظ و نگهداری آن‌‌ها باید کوشا باشیم

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در جریان سفر کوتاه به استان گیلان با اشاره به میلاد امام حسن(ع) و تکریم روز ملی خیرین، خاطر نشان کرد: خیرین کشور کارهای بزرگی را انجام می‌دهند، همان طوری که همه معلمان ما در دوران کرونا با ایثار خود خانه‌های خودشان را تبدیل به کلاس درس کردند. آن‌ها بچه‌های خودشان را کنار زدند که بچه‌های مردم را درس بدهند. آن زمانی که به معلمان پهنای باند اینترنت نداده بودند از پهنای باند اینترنت شخصی خود برای تداوم آموزش به دانش آموزان استفاده می‌کردند.

وی با اشاره به بازدیدهایی که از چند مدرسه در شهرستان آستارا داشت، به نظم خوب آن مدارس اشاره کرد و گفت: در یکی از این مدارس با خط زیبایی نوشته بود " معلم گل زیبای باغ آفرینش" و قطعا معنی این جمله را همه می‌دانیم.

نوری در ادامه با بیان اینکه دانش آموزان امانت و سرمایه‌های آینده ایران و آموزش و پرورش هستند، افزود: با توجه به آیه شریفه" والعصر، ان الانسان لفی خسر" دانش‌آموزان سرمایه آموزش و پرورش هستند و هیچ کسی سرمایه خود را نمی‌سوزاند. همچنین دو رکن رکین مدرسه که اولین آن دانش‌آموز است، زیرا اگر او نباشد معلمان هم نیستند و ما از وجود دانش آموز در مدرسه قوام پیدا می‌کنیم.

عضو کابینه دولت مردمی ضمن تشکر از سرگیری آموزش حضوری در مدارس استان گیلان، تصریح کرد: 560 هزار کلاس درس در سطح کشور داریم، هیچ کلاس درسی به واسطه کرونا در کشور تعطیل نشده و همه دانش‌آموزان در مدارس حضور دارند. زمانی که در ستاد کرونا بودم مقاله‌ای با نام "کودکان در قفس کرونا" نوشتم که در این مقاله دو بعد روانشناختی و جامعه شناختی کرونا در مورد کودکان را مورد بررسی قرار دادم. مباحثی همچون؛ چاقی دانش آموزان، استرس، ترس‌های مرضی و انواع و اقسام واکنش‌های روانشناختی و رفتار شناختی و از بعد جامعه شناسی هم جامعه پذیری، مانند؛ پرتاب شدن به فضای مجازی، نزاع و ... را مورد بررسی قرار دادیم که آسیب‌های جدی را به دنبال دارد و این موضوعات را معلمان و راهبران آموزشی ما در سطح شهرستان‌ها باید مورد بررسی و بحث و به چالش بکشانند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: رتبه بندی از سال 1392تا به الان تعطیل بود و ما به احترام معلمین رتبه‌بندی را آغاز کردیم.  

وی در ادامه با بیان اینکه ما باید در مدارس استعدادهای افراد را شناسایی کنیم، گفت: آموزش و پرورش محور همه امور است و امروزه باید بیشتر به کتاب‌ها مراجعه کنیم و معلمان نباید مطالعه کتاب را فراموش کنند و به دانش آموزان هم کتاب خواندن را یاد بدهیم. در این میان نیز معلمین ما باید به بخش‌های فرهنگی و ظرفیت شهرهای خود آگاهی کامل داشته باشند.

وی همچنین در خصوص استخدام نیروهای مهرآفرین، پیمانی و .. عنوان کرد: با رایزنی‌هایی که انجام دادیم، مقرر شد از60 هزار نفر آن‌‌ها آزمونی اخذ شود که انشالله استخدام شوند و تکلیف آن‌ها مشخص شود. 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه ما دیدگاه‌‌های متفاوتی را دنبال می‌کنیم حتی به معلم، دانش آموز و کرونا و مطمئن هستیم که دانش‌آموزان ما مراعات می‌کنند، خاطر نشان کرد: امروز در بازدید از مدارس شهرستان دیدم که دانش آموز ابتدایی ماسک زده و تمام نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند و این یعنی دانش آموزان ما به سواد سلامت دست یافته‌اند. ما درآموزش سواد سلامت در هر مرحله از زندگی کارها، پژوهش‌ها و برنامه ریزی‌های متفاوتی برای دانش‌آموزان داریم. به طور مثال؛ در بحث دانش‌بنیان باید زیرساخت‌ها را آماده کنیم تا شعار سال محقق شود.

نوری همچنین در جلسه شورای اداری آموزش و پرورش این شهرستان در جمع فرهنگیان با بیان اینکه حضور ما از قبل دانش‌آموزان معنا پیدا می‌کند و باید قدردان آن باشیم اظهار  کرد:‌ دانش‌آموزان سرمایه های انسانی ما هستند و باید قدردان این سرمایه ها باشیم.

وزیر آموزش و پرورش تعداد کلاس‌های فعال مدارس کشور را 560 هزار باب دانست و تصریح کرد:‌ در حال حاضر هیچ کلاس درسی به واسطه شیوع ویروس منحوس کرونا تعطیل نشده و با تدابیر صورت‌گرفته زمینه حضور دانش‌آموزان در سطح مدارس کشور فراهم شده و باید قدردان این فرصت پیش‌آمده باشیم.

وی با اشاره به اینکه بحث تغذیه دانش‌آموزی پس از یک سال وقفه تعطیلی دوباره احیا شده است، بیان کرد:‌ مشکل یک دفعه ایجاد و یک دفعه نیز حل نمی‌شود و باید در راستای حل مشکلات فرهنگیان ازجمله رتبه‌بندی سعه‌صدر داشته باشیم و تا حصول نتیجه آن را پی‌گیری کنیم.

نوری با بیان اینکه تمام تلاش ما فرهنگیان در محیط مدرسه آموزش آداب و رسوم صحیح زندگی کردن به دانش‌آموزان می‌باشد، افزود:‌ تمام مولفه‌های موردنیاز برای اندازه‌گیری در سازمان تعلیم و تربیت وجود دارد و برای تربیت نیروهای موجود در مدارس باید گام‌های تاثیرگذاری برداشته شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش دانش آموز دانش آموز دانش آموزان استان گیلان رتبه بندی سرمایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها